Instagram adauga un nou sticker ce iti permite sa primesti intrebari de la prieteni

Now Reading
Instagram adauga un nou sticker ce iti permite sa primesti intrebari de la prieteni


În octombrie, Instagram a adăugat o caracteristică de votare a unor intrebari pe care le puteati adauga in sectiunea de Povesti. Acum, compania introduce o noua optiune similara cu ajutorul etichetei de întrebări, care permite prietenilor să vă trimită întrebări pentru a primi un raspuns într-un mesaj ulterior.

Instagram spune că “este o modalitate de a începe conversațiile în momentele în care nu aveți neapărat o fotografie sau un videoclip pe care să le partajati”. Cu alte cuvinte, este o modalitate a Instagram de a se asigura că oamenii continuă să posteze chiar dacă au ramas fara idei de conținut.

Noua facilitate poate fi găsită în sectiunea pentru autocolante. Apăsați-o și plasați-o pe postare. Când prietenii văd autocolantul, pot să il atingă pentru a scrie o intrebare. Oarecum confuz, răspunsurile la intrebari vor apărea într-o poveste ulterioara, pe care o pot vedea toti ceilalti. De asemenea va exista si o lista de prieteni care au primit raspuns la intrebari, care este publica, desi in mod logic ar functiona mai bine daca era privata.

Cu toate ca veti sti cine v-a pus intrebarea, numele prietenului nu va fi afisat in raspunsul ce va fi afisat in poveste.


Noua functie este imprumutata de la compania mama Facebook, care a implementat o functie similara in profilurile utilizatorilor. Totodata reuseste sa imprumute in totalitate functionalitatea unor site-uri precum Ask.fm

Pentru a benefecia de noua functionalitate va trebui sa actualizati aplicatia Instagram pentru Android si iOS.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
100%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA