Instagram permite afisarea de efecte si filtre pe transmisiunile LIVE

Now Reading
Instagram permite afisarea de efecte si filtre pe transmisiunile LIVE


Ce ar fi Instagram fără filtrele sale? Din păcate, pentru celebra retea, utilizatorii nu au putut să utilizeze niciun filtru în funcția de streaming live ce a devenit din ce în ce mai populară.

Lucrurile se vor schimba de acum, Instagram introduce posibilitatea adaugarii de filtre si masti in transmsiunile LIVE.

Tot ce trebuie să faceți acum este să apăsați pe pictograma feței din partea dreaptă de jos a ecranului în timp ce faceți streaming  live iar filtrele vor fi vizibile în timp real pentru toată lumea care vă urmărește fluxul. În timp ce filtrele sunt în mare măsură aceleași ca și cele disponibile deja pentru povestiri, există o pereche de ochelari de soare virtuali care sunt disponibili exclusiv pentru funcția LIVE. De asemenea, puteți apăsa pe ochelari pentru a schimba aspectul și scena reflectată.

Când terminați transmisia live, veti putea sa partajati o reluare in sectiunea Stories sau sa alegeți „Renunțați”, iar videoclipul dvs. live va dispărea din aplicație.


Noua functie este lansata gradual pentru toti utilizatorii de Instagram din intrega lume, deci daca nu aveti functia activa v-a trebui sa mai asteptati putin.


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA