Instagram permite salvarea transmisiunilor Live

Now Reading
Instagram permite salvarea transmisiunilor Live


Instagram a lansat in urma cu doar ceva timp functia Live Stories, o functie similara cu transmisiunile in direct de pe Facebbok. Diferenta era data de faptul ca odata ce utilizatorii de Instagram incheiau transmisiunile in direct acestea dispareau pentru totdeauna.

De acum Instagram permite celor ce fac transmisiuni in direct sa isi salveze inregistrarile. Pentru a face acest lucru utilizatorii vor trebui sa apese pe butonul SAVE ce va aparea in coltul din dreapta al ecranului. Videoclipul va disparea in continuare de pe Instagram insa el va fi prezent in galeria foto/video a telefonului si veti putea astfel sa il incarcati imediat pe retea.

Videoclipul poate fi descarcat doar de cel care a efectuat transmisiunea in direct deci nu va trebui sa va faceti griji ca alte persoane ar putea sa salveze orice moment jenant pe care l-ati facut in timpul transmisiunii.

Noua functie permite salvarea doar a clipului video si nu si comentariile si reactiile din timpul transmisiunii in direct. Mai trebuie notat ca va trebui sa aveti spirit de observatie si sa apasati pe butonul SAVE imediat ce se intrerupe transmisiunea, caci daca sariti peste acest pas nu veti avea posibilitatea sa faceti acest lucru iar videoclipul va disparea permanent.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA