Instagram si-a lansat un canal de muzica

Now Reading
Instagram si-a lansat un canal de muzica


Platforma Instagram, una dintre reţelele de socializare online preferate de staruri, a lansat un canal dedicat muzicii, potrivit celor de la theverge.com.

Instagram, o platformă folosită în general pentru distribuirea de fotografii, a lansat un cont intitulat @Music. Acesta este primul cont dedicat unui tip specific de conţinut, în cazul de faţă muzica.

Canalul va prezenta o “altă faţă” a muzicienilor în devenire şi a starurilor din industria muzicală, în interiorul comunităţii Instagram, scriu cei de la Mediafax.

Contul @Music va fi actualizat de şase ori pe săptămână şi va fi dedicat explorării industriei muzicale la nivel internaţional, de la cei care creează muzică la comunităţile din jurul lor, potrivit lui Kevin Systrom, confondator şi CEO al Instagram.


Platforma Instagram a fost preluată de Facebook în anul 2012, printr-o tranzacţie de un miliard de dolari.

Insta_Music-798x310


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA