Instagram si Snapchat au eliminat sticker-ele animate de la Giphy

Now Reading
Instagram si Snapchat au eliminat sticker-ele animate de la Giphy


La începutul acestui an, atât Snapchat, cât și Instagram au adăugat integrarea cu serviciul popular Giphy, permițând utilizatorilor să adauge autocolantele la postarile și poveștile lor. Cu toate acestea, ambele rețele sociale au eliminat acum integrarea datorita unor imagini GIF cu o tenta rasista.

Atât Snapchat, cât și Instagram au emis declarații pe această temă, spunând că au eliminat complet integrarea cu Giphy până când acestia vor finaliza o investigație.

Un purtator de cuvant al Snapchat a spus ca:

“Imediat ce am fost informați, am eliminat GIF-ul și am dezactivat Giphy până când vom fi siguri că acest lucru nu se va întâmpla din nou. Așteptăm ca echipa Giphy să investigheze problema. ”


Un purtător de cuvânt al Instagram a reiterat acelasi lucru:

“Acest tip de conținut nu isi are locul pe Instagram. Am oprit integrarea cu Giphy pe măsură ce investighează problema. ”

GIF=ul în cauză se referea la un “contor de deces”, folosindu de asemenea si infracțiune rasială. GIF-ul a fost inițial descoperit și distribuit pe Twitter de către Lyauna Augmon. La scurt timp după descoperire, Snapchat și Instagram au dezactivat complet integrarea Giphy.

În ceea ce privește rolul său în această situație, Giphy a spus că a eliminat imediat GIF-ul în cauză după descoperirea sa, declarând că a fost încălcat regulamentul său privind conținutul. GIF-ul s-a strecurat peste filtre din cauza unui bug în “filtrele de moderare a conținutului”.

Compania spune ca a rezolvat problema și re-moderează toate autocolantele GIF din aplicație.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA