Instagram va permite sa trimiteti direct transmisiunile LIVE prietenilor de pe retea

Now Reading
Instagram va permite sa trimiteti direct transmisiunile LIVE prietenilor de pe retea


Este ușor să faceti o transmisiune Live pe Instagram, dar cum știu prietenii vostri că sunteti in direct în cazul în care aceștia nu primesc mesajul de notificare direct ? De acum, ii puteti anunta singuri cand sunteti in direct pe retea. Instagram a adăugat opțiunea de a trimite videoclipuri live sub forma de mesaje directe, astfel încât să puteți sa va asigurati că prietenii va urmaresc în momentul în care vă ganditi sa transmiteti in direct imagini din locurile unde va petreceți concediul, de exemplu.

De asemenea, puteți trimite un videoclip in direct si in calitate de specator dacă sunteti de parere ca există un flux care trebuie vizionat de prieteni. Acest lucru funcționează numai în timp ce videoclipurile sunt live, astfel încât destinatarii vor trebui să verifice reluarile ca oricine altcineva.

instagram live video

Când sunteți în direct, atingeți pictograma Direct din partea de jos a ecranului și trimiteți videoclipul live prietenilor. De asemenea, veți avea această opțiune atunci când veți participa la întâlniri cu un prieten. Odată trimis, destinatarul va vedea videoclipul live în directorul sau inbox. Prietenii vă pot viziona videoclipul doar dacă sunteți în prezent în direct. În cazul în care videoclipul vostru se încheie, prietenul dvs. va vedea un mesaj care va spune că videoclipul s-a încheiat.

Dacă preferați, puteți dezactiva opțiunea de a trimite videoclipurile live în Direct în setările dvs. de povestiri. Și dacă aveți un cont privat, numai urmaritorii vostri vă pot viziona videoclipul live.

PUBLICITATE

Caracteristica este disponibilă incepand astăzi atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iOS. Noua functie nu va avea un impact dramatic, dar ar putea fi un mare ajutor pentru cei care fac streaming personal, în cazul în care vă așteptați ca doar prietenii apropiati sa se uite. Instagram dorește ca această caracteristică să fie utilizată pe scară largă de către toată lumea, nu doar de celebrități care se pot aștepta la sute sau mii de telespectatori.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA