Internet Explorer 10

Now Reading
Internet Explorer 10


0a29950d-dcca-4f53-b9eb-833ec5a7f8ba_5Creat pentru a beneficia de întreaga forță a Windows 8 și Windows RT, Internet Explorer 10 pornește și încarcă site-urile aproape imediat. Îmbunătățește timpul de răspuns pe web într-un mod complet nou. Tot ce doriți să faceți pe web este la o atingere sau la un clic distanță.

Controalele facile și intuitive funcționează exact așa cum vă așteptați. Caseta unică este atât bară de căutare, cât și de adrese, pentru o navigare mai rapidă. Fixați site-urile preferate la ecranul Start și ajungeți la ele la fel de repede cum accesați aplicațiile.

Navigare reală pe ecran complet: Controalele de navigare apar numai când vă trebuie și dispar fără zgomot când nu aveți nevoie de ele. Internet Explorer 10 vă permite să dați flip înainte sau înapoi prin site-urile dvs. web cu o mișcare a degetului. Dalele și filele pentru site-uri vizitate frecvent sunt supradimensionate pentru atingere ușoară.

Contribuiți la păstrarea siguranței PC-ului și informațiilor dvs. pe web cu ajutorul tehnologiei SmartScreen, care protejează împotriva tehnicilor de inginerie socială rău intenționate. Instrumentele de confidențialitate precum Do Not Track (Nu monitoriza) sunt încorporate și pot fi activate cu doar un clic.

PUBLICITATE

97f3e5fd-418c-4887-863f-f8f4286c9c85_12


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA