iOS 11 se lanseaza astazi

Now Reading
iOS 11 se lanseaza astazi


Începând de azi, 19 septembrie, posesorii de iPhone și iPad din întreaga lume vor putea să își actualizeze dispozitivele la iOS 11, o actualizare majoră a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume și cea mai mare lansare de software pentru iPad.

iOS 11 aduce realitatea augmentată pe sute de milioane de dispozitive iOS, iar noile capacități profesionale îmbunătățesc imaginile din aplicația Photos and Camera. Siri este mult mai natural și mai util iar magazinul App Store are un design nou ce facilitează descoperirea aplicațiilor și a jocurilor.

iPad-ul devine mai puternic

Noul dock oferă acces rapid la aplicațiile și documentele favorite și utilizate frecvent de pe orice ecran și facilitează lucrul cu mai multe aplicații cu ajutorul funcțiilor Split View și Slide Over. Functia Drag and Drop permite mutarea imaginilor sau textelor între aplicații mai ușor decât oricând, utilizând funcția Multi-Touch. Și Apple Pencil este mai bine integrat în iPad Pro cu suport pentru desen liniar dar și o nouă caracteristică Instant Notes care deschide aplicația de Note din ecranul de blocare prin simpla apăsare a creionului Apple pe ecran.

PUBLICITATE

Aplicația Fișiere oferă un loc central pentru accesarea și organizarea fișierelor, indiferent unde se află – pe iPad sau în cloud cu suport integrat pentru iCloud Drive, precum și furnizori, cum ar fi Box, Dropbox și altele.

Realitate Augmentată Captivantă

Sute de milioane de oameni pot experimenta acum aplicații AR pe iPhone și iPad și pot vizualiza conținut virtual deasupra scenelor din lumea reală pentru jocuri interactive, experiențe de cumpărături captivante, design industrial și multe altele. Aceste aplicații oferă experiențe AR de înaltă calitate utilizând camera încorporată, procesoare puternice și senzori de mișcare în dispozitivele iOS.

Fotografiile arată acum și mai profesionale

Popularul Mod de fotografiere tip portret folosește acum stabilizarea optică a imaginii, blițul True Tone și HDR, astfel încât fiecare poză făcută să devină chiar mai profesionistă. Efectele Buclă și Bounce creează bucle video continue pentru Live Photos, în timp ce Long Exposure captează în mod creativ timpul și mișcarea. În Fotografii, aplicația ce creează filmele de tip amintiri optimizează imaginile atât în mod de orientare portret cât și peisaj, iar mai multe amintiri, cum ar fi fotografii cu animale de companie sau zile de naștere, sunt create automat.

Noul App Store

App Store a fost reproiectat în iOS 11, ceea ce face ca descoperirea aplicațiilor și jocurilor să fie mai ușoară decât oricând. Noile caracteristici detaliate și interviurile vor dezvălui povestirile din spatele dezvoltatorilor iOS și aplicațiile incredibile și jocurile pe care le creează. App Store pentru iMessage este, de asemenea, mai ușor de accesat cu un dosar de aplicații reproiectat.

Siri este mai natural și mai util

Noile voci din Siri sunt mai naturale și expresive, ajustând intonația, pitchul, accentul și tempo-ul în timp ce vorbesc și pot traduce engleza americană în mandarină, franceză, germană, italiană sau spaniolă. Siri utilizează învățarea on-device pentru a oferi mai multe experiențe personale și oferă sugestii bazate pe utilizarea personală a Safari, News, Mail, Mesaje și multe altele.

Rămâi concentrat la drum

iOS 11 introduce o nouă modalitate de a ajuta soferii să rămână mai concentrați la drumcând sunt la volan  cu noua funcție “Nu deranjați”. iPhone poate detecta atunci când un utilizator conduce un autovehicul prin intermediul mișcarii vehiculului sau prin conexiuni Bluetooth și pornește automat notificările pentru a menține ecranul întunecat. Utilizatorii au opțiunea de a trimite un răspuns automat după preferințele lor, la contacte sau la recente, pentru a le spune că sunt la volan și că nu pot răspunde până nu ajung la destinație.

Mai multe moduri de a naviga în aplicația Maps

Din această toamnă, Apple Maps adaugă hărți interioare pentru centrele comerciale și aeroporturile din întreaga lume, printre care: Amsterdam (AMS), Londra Heathrow (LHR), Las Vegas (Los Angeles), Miami, Philadelphia PHL) și San Jose (SJC).

iOS 11 introduce, de asemenea, ghidarea benzilor de circulație pentru a ajuta utilizatorii să se pregătească mai bine pentru virajul următor, precum și limitele de viteză pentru a ajuta utilizatorii să rămână informați.

Descoperă melodii noi cu prietenii

Abonații la serviciul Apple Music pot crea un profil și pot urmări prietenii pentru a asculta playlisturile comune și pentru a vedea muzica pe care o asculta cel mai mult. Abonații Apple Music pot, de asemenea, să înceapă să primească notificări atunci când prietenii îi urmăresc, când sunt postate melodii și mai multe.

Pentru a afla mai multe modalități de a profita la maximum de sistemul iOS 11, utilizatorii pot accesa aplicația Sfaturi pe iPhone sau iPad.

In Statele Unite download-ul pentru iOS 11 v-a fi disponibil de la ora 10:00 dimineața, ceea ce înseamnă că în România sistemul de operare v-a fi disponibil de la ora 20:00.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA