Jocul Fortnite ajunge si pe telefoanele cu Android

Now Reading
Jocul Fortnite ajunge si pe telefoanele cu Android


Fortnite profită în sfârșit de una dintre puținele piețe pe care nu a reusit încă să pătrundă: telefoanele cu Android. Potrivit celor de la Epic Games, jocul va fi lansat pe Android mai târziu în această vară.

Cei de la Epic Games au anuntat disponibilitatea descarcarii jocului pe telefoanele cu Android intr-o postare de blog.

Fortnite vine pe Android! Tintim ca termen limita această vară pentru lansare. Știm că mulți dintre voi sunteți încântați de această lansare și vă promitem că atunci când vom avea mai multe informații pe care să le împărtășim, le veți auzi mai întâi de la noi.

În timp ce Fortnite mobile, probabil, nu este cea mai răspândită iterație a jocului, este destul de profitabil pentru Epic. Potrivit Forbes, veniturile obtinute din joc se ridică la 1 milion de dolari pe zi. Lansarea titlului si pe Android este posibil sa dubleze veniturile producatorului.


Când această actualizare va fi lansata oficial, Fortnite va fi disponibil pentru aproape orice dispozitiv de pe piata. Veți putea să jucați Fortnite dacă aveți un PC, Mac, PS4, Xbox One, iPhone, iPad sau un dispozitiv Android. Singurul dispozitiv pe care jocul nu este inca disponibil este Nintendo Switch. Exista un zvon conform caruia este posibil sa primim informatii despre o versiune Fortnite pentru Nintendo Switch la evenimentul E3 din acest an.

In lumea plină de acțiune a Fortnite, în care echipele de cel mult patru jucători trebuie să exploreze un univers nu tocmai indestructibil, jucatorii trebuie să adune resurse și să coopereze pentru a construi fortărețe masive și arme incredibile, totul pentru a supraviețui!

După ce misteriosul cataclism cunoscut ca „Furtuna” elimină 98% din populația lumii, supraviețuitorii duri trebuie să lupte pentru a recuceri lumea nu doar de la hoardele de monștri invadatori, ci și de la alți supraviețuitori.

În Save the World faci echipă cu prietenii și dai piept cu valurile de monștri mutanți și reconstruiești fortificații în timp ce inamicul face tot ce poate pentru a le nimici. Poți să sapi gropi și să folosești săgeți otrăvite și mitraliere automate pentru a pune capcane redutabile, care să țină hoardele inamice la respect.

În Battle Royale participi la bătălii de mare anvergură, cu 100 de jucători. Poți lupta de unul singur sau într-un pluton de cel mult patru jucători. Aruncă-te pe câmpul de luptă cu o singură armă: un târnăcop. Pe drumul spre victorie vei fi forțat să construiești diverse, să cauți arme (de la simplul pistol la devastatoarele lansatoare de rachete) și să-i împuști pe cei care îți ies în cale


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
67%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
33%
About The Author
Bogdan Chirea