Jocul mobil Westworld este disponibil pentru pre-inregistrari

Now Reading
Jocul mobil Westworld este disponibil pentru pre-inregistrari


Dacă ați murit de nerbadare să fiți parte a echipei care conduce parcul tematic neliniștit din Westworld, HBO va indeplineste dorintele. Warner Brothers Interactive Entertainment a anunțat ca a dat startul pentru preînregistrari pentru jocul mobil, care va fi lansat anul acesta pe Android și iOS.

Informatii despre joc am primit la începutul acestui an cand producatorii au anuntat ca jocul este în lucru, iar anunțul recent confirma planurile studioului.

Warner Brothers va colabora cu producătorii și scriitorii Westworld pentru joc, intenționand să “completeze și să sporească profunzimea bogată a seriei”, potrivit unei declarații. În joc, veți începe ca un nou angajat de la Delos Trainee, care va avea acces la Delos Park Training Simulation (DPTS). În timp ce jocul progresează, veți prelua în cele din urmă toate aspectele operațiunilor din parcul Westworld, “inclusiv fabricarea și îngrijirea unor gazde cu inteligenta artificiala și satisfacerea dorințelor clienților”.

Pe baza operei de artă oferite, se pare că veți putea să interacționați cu personaje din serialul TV, cum ar fi Dolores și Dr. Robert Ford. Din pacate actiunea nu este nici pe departe la fel de realistă și distractivă cum a fost prezentarea HBO de la evenimentul SXSW 2018.


Dacă vreti sa fiti printre primii care joacă jocul când se lansează, vă puteți preînregistra pe site-ul westworldmobile.com. Acest lucru vă va califica pentru a “primi stimulente interesante la lansare”. Cine știe, poate veți primi un salut preînregistrat frumos de la Evan Rachel Wood?


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA