Jocuri gratuite prin intermediul Games with Gold pe Xbox in martie

Now Reading
Jocuri gratuite prin intermediul Games with Gold pe Xbox in martie


Odată cu apropierea lunii martie, Microsoft a anunțat gama de jocuri pe care membrii Xbox Live Gold le vor putea descărca gratuit luna viitoare. Avem patru jocuri noi introduse pe Xbox One și Xbox 360, cu o selectie deosebit de inetersanta pentru deownload pe consolele mai noi.

Pe Xbox One, luna începe cu “Trials of the Dragon”, un titlu orientat spre acțiune din seria Trials, care este oarecum varianta filmului Blood Dragon al lui Far Cry 3. Acesta va fi disponibil gratuit pentru întreaga lună.

Din 16 martie până pe 15 aprilie, Superhot va fi gratuit pentru descarcare. Shooterul excelent are un stil vizual distinct și un concept mult mai nou, deoarece timpul (mai ales) se blochează atunci când vă opriți în mișcare, permițându-vă să configurați câteva secvențe de tip bullet-dodging.

Proprietarii Xbox 360 au, de asemenea, două jocuri disponibile pentru descărcat în martie. În prima jumătate a lunii, primul titlu este Brave: The Video Game, care se bazează pe filmul Disney cu același nume și care tocmai a fost adăugat în lista de compatibilitate cu Xbox One.


Apoi urmeaza în a doua jumătate a lunii martie Quantum Conundrum, jocul de tip FPS de la Airtight Games și Kim Swift, unul dintre dezvoltatorii-cheie din spatele Portal și Left 4 Dead. Ca întotdeauna, ambele jocuri Xbox 360 pot fi redate pe Xbox One prin compatibilitate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu