Jocurile vor putea fi transmise direct pe Facebook fara alte setari suplimentare

Now Reading
Jocurile vor putea fi transmise direct pe Facebook fara alte setari suplimentare


Gigantul Facebook este hotărât să rivalizeze cu Twitch, Mixer și YouTube in ceea ce priveste livestreaming-ul, și a facut un pas important prin transmisiunile incorporate.

Reteaua de socalizare a dezvăluit un kit de programare care le permite dezvoltatorilor să construiască fluxuri Facebook în direct în jocurile lor, fără a fi nevoie de un client de tip go-between sau de hardware de captura. Este adevărat că nu este greu să obțineți transmisiuni incorporate in alta parte (cum ar fi aplicația Xbox pe PC), dar instrumentul Facebook elimină chiar și acest obstacol minor.

Instrumentele software vor fi disponibile dezvoltatorilor în “săptămânile viitoare”, deși vă puteți înscrie astăzi pentru informații.

De altfel utilizatorii vor avea un motiv in plus ca sa ramana conectati la noutati. Acum există o facilitate de recompense disponibilă pe scară largă, care oferă spectatorilor beneficii gratuite pentru vizionare, cum ar fi echipament disponibil în jocuri. Jucatorii nu vor castiga brusc multe premii, dar acest lucru vă poate oferi un stimulent să rămâneți în continuare mai mult de câteva minute urmarind o transmisiune. Caracteristica va fi lansată oficial în timpul Premier League Paladins pe 24 martie.


facebook game streaming

Facebook a incheiat in ultima perioada o serie de parteneriate pentru difuzarea jocurilor live. Cu toate astea nu există nici o îndoială că Twitch rămâne forța dominantă în livestreaming datorita bazei sale mare de utilizatori și a fluxurilor pentru multe dintre cele mai mari turnee eSports, cum ar fi EVO.

Noile functii ale Facebook vă oferă teoretic un stimulent pentru a face stream pe Facebook în schimb, deoarece este mult mai ușor. Problema este ca dezvoltatorii să o adopte – s-ar putea să nu se deranjeze dacă se așteaptă ca majoritatea jucătorilor să se orienteze spre o alta ofertă video live.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA