Kaspersky Lab anunta noul Kaspersky Internet Security

Now Reading
Kaspersky Lab anunta noul Kaspersky Internet Security


Kaspersky Lab prezinta noile versiuni ale solutiei Kaspersky Internet Security – multi-device 2016. Acest produs de securitate a fost proiectat special pentru a proteja ceea ce e important pentru utilizatori: confidentialitatea online, informatiile, identitatea, banii si dispozitivul. Noua solutie include tehnologii optimizate care asigura protectia utilizatorilor, indiferent de tipul activitatii online sau de platforma folosita: Windows, OS X sau Android. A fost adaugat un set de functii noi, cu scopul de a proteja viata privata a utilizatorilor.

Noile versiuni ale Kaspersky Internet Security – Multi-Device si Kaspersky Total Security – Multi-Device pentru Windows sunt proiectate in acest scop si incorporeaza noi tehnologii menite sa protejeze confidentialitatea utilizatorilor.

Retelele sociale si agentiile de publicitate si de cercetare solicita adesea informatii cu privire la obiceiurile de navigare web ale utilizatorilor, localizarea geografica, istoricul lor de navigare etc. Agentiile si retelele sociale acceseaza aceste date prin intermediul browser-ului si le pot vinde si folosi ulterior pentru a directiona reclame catre utilizator, in functie de cautarile efectuate de acesta. Functia de Private Browsing inlatura astfel de informatii din traficul de internet si raporteaza utilizatorului printr-un plugin special (care este disponibil pentru Mozilla Firefox, Internet Explorer si Google Chrome) cererile blocate. Tehnologia Kaspersky Lab este diferita fata de alte instrumente incorporate in browser: produsul impiedica identificarea utilizatorilor prin intermediul fisierelor de tip cookie si instiinteaza site-urile ca nu va transmite date care ar putea duce la depistarea utilizatorii.

kis-main-window

Nu este neobisnuit ca odata cu programele freeware sa fie instalate pe dispozitivul utilizatorului extensii suplimentare, fara stirea lui. Aceste schimbari pot afecta pagina de start a browser-ului si motorul de cautare, sau pot instala plugin-uri si/sau extensii suplimentare. Mai mult, configurarile de retea sau de sistem ar putea fi modificate fara acordul proprietarului echipamentului. Toate aceste elemente pot atenta la viata privata a utilizatorului, deoarece unele plugin-uri si extensii pot, de asemenea, sa colecteze informatii despre utilizatori si despre comportamentul lor online si sa le utilizeze in alte scopuri. Tehnologia Change Controldetecteaza orice proces care incearca sa introduca astfel de schimbari, il raporteaza utilizatorului si cere permisiunea sau, din contra, blocarea explicita a acestuia.

PUBLICITATE

In plus, instrumentul Privacy Cleaner ajuta la eliminarea tuturor urmelor activitatii utilizatorului de pe un computer Windows, inclusiv istoricul de navigare, lista documentelor deschise etc. De asemenea, functia Webcam Protection previne interceptarea imaginilor de pe camera web, sesizeaza utilizatorii atunci cand aceasta este accesata de aplicatii legitime si ofera optiunea de a bloca integral accesul la camera.

Avand in vedere ca amenintarile cibernetice sunt in continua schimbare, expertii Kaspersky Lab recomanda utilizatorilor sa isi actualizeze in mod regulat solutiile de securitate la cea mai recenta versiune, pentru a putea dispune de cea mai buna protectie. Suita de produse Kaspersky Lab pentru utilizatori individuali include actualizari si upgrade-uri automate gratuite si poate fi accesata de la distanta prin intermediul unui cont personal My Kaspersky.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA