Lansarea jocului PUBG pe Xbox aduce noi harti insa elimina un mod de joc

Now Reading
Lansarea jocului PUBG pe Xbox aduce noi harti insa elimina un mod de joc


Bluehole a sărbătorit iesirea completă a PUBG 1.0 din faza de previzualizare pe Xbox One, prin adăugarea hărții mici Sanhok, care a debutat pe PC în iunie, și a unui Eveniment Pass special. Din păcate, jucătorii vor trebui să aștepte Modul de Război, care va fi disponibil doar in anumite weekend-uri și pentru evenimente speciale, începând cu mijlocul lunii septembrie.


Toată lumea primește acces la un Pass Pass Standard, care oferă recompense pentru completarea misiunilor. Prețul Premium de 10 $ (sau 1000 de G-Coins în joc) oferă mai multe posibilități de a obtine cateva arme interesante, iar dacă îl cumpărați târziu, veți obține retroactiv bonusul pentru nivelurile pe care le-ați terminat. Există și misiuni exclusive pentru Sanhok disponibile numai deținătorilor Premium Pass. Proprietarii versiunii Xbox vor putea de asemenea să cumpere pachete de articole, cum ar fi Starter Pack și Sanhok Pack, precum și o versiune care le combină cu jocul de bază pentru a aduce jucatorii noi la curent.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu