Launcher-ul de Android NOVA a ajuns la versiunea 3.0

Now Reading
Launcher-ul de Android NOVA a ajuns la versiunea 3.0


Unul din principalele avantaje ale platformei Android si motivul pentru care sistemul de operare s-a bucurat de un mare succes este modul in care le permite dezvoltatorilor sa se acceseze aproape orice resursa a sistemului.

Dacă sunteți un utilizator de Android căruia nu-i place să se bazeze pe aspectul tradițional al sistemului de operare, puteți apela la un launcher. Magazinul Google Play este plin de astfel de aplicatii ce permit customizarea aspectului sistemului de operare. Unul dintre acestea se numeste Nova Launcher si a ajuns la versiunea a treia și acum e compatibil cu expresia “Ok Google”.

nova-launcher

Printre cele mai importante schimbări de la versiunea aceasta, e suportul pentru expresia “Ok Google”, care activează Google Now și controlul vocal al dispozitivului. Cu ajutorul suportului pentru limba română, puteți căuta direct pe Google cu ajutorul vocii.

De asemenea, aplicația 3.0 nu încarcă atât de mult sistemul de operare și e mult mai stabilă ca înainte. În plus, caracteristicile Nova Launcher devin și mai bune – cu ajutorul funcției subgrid layout-ul general al sistemului de operare se schimbă, putând să punem aplicații la jumătatea grilei standard.

PUBLICITATE

Pantallas-Nova-Launcher-3

Numărul de widget-uri crește la o formulă 4×1 pe un ecran. De asemenea, dock-ul din partea inferioară a ecranului poate fi modificat și putem pune mai multe. Ele vor fi accesibile printr-un simplu scroll.

Nova Launcher se găsește gratuit în magazinul de aplicații al Google, la acest link. 

Dacă vreți varianta completă a aplicației puteți să o cumpărați pentru 13 lei din Play Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA