Lenovo lanseaza Mirage VR Camera, cu unghi de 180 de grade

Now Reading
Lenovo lanseaza Mirage VR Camera, cu unghi de 180 de grade


Compania multinationala chineză de tehnologie Lenovo, împreună cu Google, au colaborat pentru a lansa un nou gadget. Lenovo Mirage Camera va începe să fie livrată în al doilea trimestru al anului 2018 și va oferi o mulțime de funcționalitati consumatorilor.

Camera Lenovo Mirage este o cameră de tip point-and-shoot care este proiectată pentru a transmite in direct. În plus, poate înregistra vidoeclipuri live la 180 de grade și oferă și video VR. Camera Lenovo este echipată cu doi senzori de captare a imaginii, care pot înregistra în 3D.

Dispozitivul poate stoca imagini și videoclipuri local. Colaborarea dintre cele de companii a fost o coincidență. Dispozitivul se poate conecta la Google Photos și YouTube, permițând utilizatorilor să vizioneze pe un televizor intemligent sau pe setul cu cască VR continutul transmis de camera.

lenovo mirage camera

Pretul cerut va fi sub 300 $ iar alte caracteristici încorporate în Lenovo Mirage Camera sunt două camere de 13 megapixeli. În plus, poate filma la rezoluția 4K cu 30 de cadre pe secundă. Utilizatorii care cumpără gadgetul vor fi cu siguranta incantati de abilitatea de a transmite in direct pe YouTube prin intermediul unei conexiuni WiFi. Lenovo a confirmat că va exista o versiune separată care poate folosi conexiuni de date LTE.

PUBLICITATE

lenovo mirage camera tripod

Achiziționarea aparatului Lenovo Mirage Camera include următoarele: un șurub pentru camera foto de un sfert-inci pentru tripod, buton declanșator, buton de alimentare și buton funcțional. Produsul Lenovo poate comuta între video, streaming live și fotografiere.

Lenovo Mirage Camera are propriul procesor Snapdragon 626, un slot pentru card microSD și o baterie care durează pana la 2 ore dupa încărcare, aceasta putand fi reîncărcată prin USB-C. Camerele duale de 13 megapixeli nu pot insă faca zoom. Ele sunt pregatite sa capteze ceea ce este în fața ta și să transmita in direct fluxul.

Imaginile capturate cu camera Lenovo pot fi vizionate în aplicația dedicata de Android sau iOS. Ce este foarte minunat cu privire la aparatul foto, este ca funcționează în mod autonom de un dispozitiv smartphone. Toate acestea sunt posibile odată ce configurarea dispozitivului este finalizată. Totusi aparatul Lenovo Mirage Camera este un compromis între sofisticare și ușurinta in utilizare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA