Lenovo ThinkPad P52 este primul laptop cu o memorie impresionanta de 128 GB RAM

Now Reading
Lenovo ThinkPad P52 este primul laptop cu o memorie impresionanta de 128 GB RAM


Pregatiti-va pentru laptop-uri cu 128GB de RAM pentru că acestea sunt de acum o realitate si urmeaza sa fie lansate in curand pe piata. Lenovo a anunțat ThinkPad P52, care, pe langa aceasta cantitate masivă de memorie RAM, oferă de asemenea până la 6TB spatiu de stocare, un display 4K de 15.6 inch, un procesor Intel de generatia a opta – hexacore, si o placa grafica Nvidia Quadro P3200.

ThinkPad P52 include, de asemenea, două porturi Thunderbolt 3, HDMI 2.0, un mini DisplayPort, trei porturi USB de tip A, o mufă pentru căști și un port Ethernet. Compania nu a anunțat încă prețurile, însă probabil va încerca să concureze cu noile laptop-uri compatibile Dell 128GB.

Laptopurile Dell Precision 7530 și Precision 7730 au și ele display-uri 4K și compatibilitate cu plăcile grafice Quadro și AMD Radeon WX. Ele au preturi ce încep de la 1.199 de dolari, deci am putea sa ne imaginam cam cat ar putea sa coste produsul celor de la Lenovo, sau cel putin preturile de pornire.

lenovo thinkpad p52

Toate aceste laptop-uri sunt bine pregătite pentru VR, desigur. Ambele par să fie activate prin cele mai noi module de memorie Samsung care permit producătorilor de laptopuri să crească capacitatea și viteza fără a consuma toată puterea. Zilele laptopurilor care ating un maxim de 16 GB de memorie RAM ar putea să se apropie de sfârșit, cel puțin odată ce acestea vor deveni un standard pentru dispozitivele de consum.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea