LG G7 ThinQ va fi prezentat la inceputul lunii mai

Now Reading
LG G7 ThinQ va fi prezentat la inceputul lunii mai


LG Electronics (LG) a anuntat ca va dezvalui oficial smartphone-ul premium LG G7ThinQ pe 2 mai la New York, si pe 3 mai la Seoul. LG va gazdui evenimente de presa pentru prezentarea noului LG G7ThinQ pe 2 mai (EDT), in cadrul Metropolitan West din New York si pe 3 mai (KST) in cadrul I’PARK Mall din Seoul.

Acesta va fi primul smartphone din seria G ce adopta numele ThinQ, creat special pentru identificarea electronicelor de consum, electrocasnicelor si serviciilor LG ce utilizeaza inteligenta artificiala pentru a oferi beneficii practice consumatorilor.

Modelul LG G7ThinQ reprezinta o evolutie pe baza fundatiei puse de LG V30SThinQ, primul smartphone LG ce a adoptat AI-ul ca functie de baza. V30SThinQ a incorporat tehnologii AI ce imbunatateau cele mai des folosite functii, inclusiv recunoasterea vocala si Vision AI (folosit la simplificarea folosirii camerei foto). Modelul LG G7ThinQ va oferi o mai buna inter-conectivitate cu alte dispozitive LG precum electrocasnice, televizoare si nu numai.

“Acesta este momentul in care producatorii trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce isi doresc si au nevoie cu adevarat clientii pe smartphone-urile lor,” a declarat Hwang Jeong-hwan, presedinte al LG Electronics Mobile Communications Company. “Prin modelul LG G7ThinQ, LG continua sa isi respecte promisiunea de a imbunatati tehnologiile de baza pentru a raspunde nevoilor din viata de zi cu zi a clientilor, totul prin incorporarea unor tehnologii AI ce reprezinta mai mult decat functii – sunt parte din experienta de utilizare.”Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA