LG va prezenta noul V30 la targul de tehnologie MWC 2018 de la Barcelona

Now Reading
LG va prezenta noul V30 la targul de tehnologie MWC 2018 de la Barcelona


LG va lansa o nouă versiune a telefonului său flagship, V30, la Mobile World Congress din acest an – și, după cum au spus zvonurile, va avea o cameră cu tehnologie AI. Compania coreeană a dezvoltat “Vision AI” pentru a face camera telefonului mai inteligentă și mai ușor de utilizat.

Vision AI poate analiza automat fotografiile și poate recomanda cel mai bun mod de fotografiere, utilizatorul putand alege intre portret, mâncare, animale de companie, peisaj, oraș, floare, răsărit și apus de soare. Acesta poate lua în considerare unghiul și culoarea obiectului, orice reflexie în împrejurimi, precum și nivelurile de iluminare și de saturație, pentru a obține cea mai bună imagine posibilă.

AI are, de asemenea, si o serie de capabilități pentru cumpărături. Poate face o căutare pe baza unei imagini sau poate scana coduri QR pentru a vă arăta unde puteți achiziționa elementul pe care il fotografiati (împreună cu produse similare) pentru a beneficia cel mai mic preț. În plus, Vision AI va măsura luminozitatea imaginii reale pe care o captați cu telefonul în condiții de iluminare scăzută pentru a lumina părțile imaginii care contează.

În plus față de un nou aparat de fotografiat AI, LG va introduce de asemenea un nou AI de voce alături de Google Assistant. Acesta va adăuga noi comenzi vocale, cele mai multe dintre acestea fiind conectate la Vision AI, pe lângă cele 23 de comenzi ale Asistentului exclusiv LG. Veți putea solicita AI-ului vocal să facă o fotografie în modul panoramic, în modul alimentar sau în modul de lumină scăzută. Poate să faca clipuri video cu încetinitorul și chiar să realizeze o căutare pe baza unei imagini sau să scaneze un cod QR pentru a convinge ca experiența de cumpărături a Vision AI este una interesanta.


lg vision ai v30

LG spune că acestea sunt doar primele functii din “suita de tehnologii AI” pe care le planifică pentru modelul V30. Nu a spus când intenționează să dezvăluie celelalte tehnologii AI la care a lucrat, dar vom afla mai multe despre acestea până la sfârșitul lunii februarie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA