Liam Neeson iti da indicatii de orientare in aplicatia Waze

Now Reading
Liam Neeson iti da indicatii de orientare in aplicatia Waze


Dacă sunteți plictisiti de vocile standard din aplicatia de indicatii rutiere Waze și nu doriți să vă înregistrați propria voce, compania a anunțat că vocea actorului Liam Neeson este disponibilă “pentru o perioadă limitată de timp”, ca parte a unui promo pentru următorul film Commuter.

Imaginați-vă ca sunteți în mașină, cafeaua sta în condiții de siguranță în suportul pentru pahare, ascultati un cântec placut și (de fapt) vă bucurați de o plimbare obisnuita de dimineață. Apoi, de nicăieri, totul se schimbă. Norii se rup si brusc incepe o furtuna e puternica. Mașina din fața ta pune o frana brusca din cauza unui blocaj neașteptat cauzat de un accident. Luminile de avertizare de pe panourile ce va informeaza de apropierea unei zone aflata in construcție apar și devine clar că nu veți mai ajunge la timp la intâlnirea programata. În afară de a vă asigura că aveți Waze activat, ce faceți în continuare?

Apelați la unicul Liam Neeson, sau cel puțin la vocea lui, una liniștitoare care vă arăta calea sigură de a evita pericolele, blocajele și obstacole de pe traseul ales.

Neeson se alătură altor celebrități care si-au imprumutat vocea în cadrul aplicatiei Waze. Printre alte vedete se mai afla Morgan Freeman, Shaquille O’Neal, echipa emisiunii Grand Tour și dl T.

PUBLICITATE

Daca vreti ca Liam Neeson sa fie ghidul vostru de calatorie in cadrul aplicatiei Waze va trebui sa actualizați aplicatia si sa intrati la sectiunea Setări> Instrucțiuni vocale> Liam Neeson.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA