Lightning to SD Card Camera Reader pentru dispozitivele Apple nu este inca la nivelul asteptarilor

Now Reading
Lightning to SD Card Camera Reader pentru dispozitivele Apple nu este inca la nivelul asteptarilor


Apple a lansat in urma cu trei ani de zile  Lightning to SD Card Camera Reader ca o alternativa la mult mai scumpa alternativa Camera Connection KitAcesta este un accesoriu ce va permite sa atasati un card SD telefoanelor sau tableteleor Apple.

Evident, cine ar vrea sa foloseasca carduri SD cand exista versiuni mini si spatiu de stocare generos pe dispozitivele Apple. Exista si persoane ce au nevoie de asa ceva, bineinteles. Accesoriul va permite sa importati sau sa exportati continutul de pe ambele dispozitive.

Lightning to SD Card Camera Reader a ajuns acum la versiunea ce o face compatibila cu USB 3.0, ceea ce ar trebui practic sa faca vitezele de transfer mult mai mari.

Exeperienta de utilizare a accesorului este realativ, trebuie sa conectezi cablul la dispozitiv, sa introduci cardul in cititorul de card. Odata introdus cardul SD se va deschide automat aplicatia de Fotografii ce va va permite sa faceti import de continut de pe card pe telefon sau invers.lightningsdcardusb3-1

PUBLICITATE

Daca va decideti sa importati continut de pe card pe telefon sau tableta, veti constata insa ca viteza de transfer nu a fost insa mult imbunatatita. Dupa un test minutios, cei de la 9to5mac, au descoperit diferente vizibile doar pe iPad Pro.

Un alt lucru la care va trebui sa va asteptati este si consumul de baterie ridicat atunci cand folositi acest accesoriu.

Daca va decideti sa achizitionati un astfel de accesoriu, trebuie sa stiti ca peste ocean acesta costa 29 de dolari.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA