Link Twin , primul joc romanesc original al Amber Studio

Now Reading
Link Twin , primul joc romanesc original al Amber Studio


După colaborări de succes cu Disney Interactive și Fox Digital Entertainment, Amber Studio – cel mai mare studio indie de jocuri video  din România – prezintă Link Twin, primul joc dezvoltat sub IP propriu. Acesta a fost dezvăluit, în premieră, în cadrul Romanian Design Week, și ilustrează o nouă etapă în parcursul studioului către poziționarea ca un jucător de succes pe piața internațională a gamingului.

Link Twin a luat naștere în urma unui game jam intern organizat de către Amber Studio în iarna anului 2015. Jocul este rezultatul a șase luni de muncă a unei echipe de opt oameni, formată din doi programatori, un producător, trei designeri, un Game Artist și un Game Animator. Așa cum îi spune și numele, în Link Twin, jucătorul are ca scop poziționarea a două personaje, concomitent într-un nivel, astfel încât ficare dintre ele să corespundă uneia dintre ieșirile din nivelul respectiv. Pe măsură ce utilizatorul înaintează în joc, va descoperi noi tehnici de a folosi obiectele din joc pentru a finaliza fiecare nivel, acestea devenind mai complexe cu fiecare capitol.

Fiind un proiect de suflet, Link Twin reprezintă un pas important în afirmarea Amber Studio ca un jucător pe piața internațională de gaming. Ai o șansă să te afirmi global doar prin calitatea muncii făcute. Nu există detaliu prea mic. Am ales să prezentăm proiectul în cadrul Romanian Design Week pentru a reafirma convingerea noastră conform căreia gamingul face parte din industriile creative.  Piața din România este în continuă expansiune, începând să joace un rol din ce în ce mai important pe harta internațională a industriilor creative”, a declarat Dragoș Hâncu, General Manager în cadrul Amber Studio.

Jocul va fi disponibil  începând cu 26 septembrie 2016 pentru utilizatorii platformelor Android, iOS și Microsoft.

PUBLICITATE

De asemenea,  Link Twin va fi prezent și la standul Amber din cadrul ESL Arena de la East European Comic Con, eveniment ce va avea loc între 27 și 29 mai 2016.

Printre cele mai mari proiecte la care studioul a lucrat până în prezent se află jocurile Cinderella Free Fall, Little Leader, Star Wars Rebels, Yahtzee with Buddies și The Martian.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA