Linksys dezvăluie o versiune mai ieftină a router-ului Velop

Now Reading
Linksys dezvăluie o versiune mai ieftină a router-ului Velop


Anul trecut la CES, cei de la Linksys, specializati pe produse de retelistica, au dezvăluit implicarea în produse de retea in serie pentru acasa.

Fiecare turn de tip “Velop” de trei benzi poate servi ca un router, extender, punct de acces sau bridge, oferind conexiuni ultra-rapide în fiecare colț al casei dvs. Singura problema la momentul lansarii esta ca acest produs avea un pret destul de mare. Nu toată lumea isi permite să cheltuiască 500 de dolari pe un dispozitiv de tip 3 in 1. Dacă totusi intrați în posesia unui astfel de dispozitiv, Velop lucrează si pe un sistem dual band de retea mai ieftin, dar mai lent. Noul turn este puțin mai mic și va funcționa cu orice modul tri-band pe care l-ați achiziționat deja.

Pentru a face fata diverselor probleme de conectivitate, fiecare nod al lui Velop este un Dual-Band AC 2×2 802.11ac Wave 2 cu configurație radio MU-MIMO, oferind viteze combinate de până la 1300 Mbps. Puteți monitoriza rețeaua prin intermediul unei aplicații însoțitoare sau utilizând o selecție de configuratie personalizate Velop Alexa.

Prezentate la targul de tehnologie CES 2018, dispozitivele Velop arata la fel ca cele vechi – simple si cu carcasa din plastic, cu cateva lumini si logo-uri enervante.

PUBLICITATE

Majoritatea oamenilor ar prefera ca router-ul lor să fie cât mai mic posibil, mai ales dacă există cinci dispozitive asezate în jurul casei lor. Sistemul cu două benzi va fi disponibil la nivel mondial în această primăvară, deși, din păcate, lansarea este strâns legata de prețuri. Un purtător de cuvânt al companiei a promis, totuși, că fiecare nod ar fi mai ieftin cu “mai mult decât jumătate din prețul” echivalentului său în trei benzi.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA