Litoral TV

ltvfb

Litoral TV este o televiziune generalistă, care difuzează programe producţie proprie – 77,99%, programe retransmise  – 11,90% şi programe preluate – 10,11%.

Litoral TV este un post de televiziune regional, prin decizia Consiliului National al Audiovizualului, avand licenta de transmisie ca post regional pentru judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, operatorii de cablu din aceste judete fiind obligati sa retransmita postul de televiziune Litoral TV. Pe raza judetului Constanta postul de televiziune Litoral TV este inclus in grilele analogice si digitale ale operatorilor de cablu  RCS-RDS, Canal S, UPC, Cable Vision,Next Gen si Intersat. Postul de televiziune Litoral TV este receptionat in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Galati, Braila si Iasi.

Televiziunea Litoral TV a fost premiată, în decembrie 2013, de CNA, când Consiliul a acordat premii pentru produse de excelenţă din audiovizual românesc.

Litoral TV este parte a grupului de presa Media Est Vision SRL care include postul de televiziune Litoral TV, postul de Radio C FM Constanta (92,9 FM), ziarul online Gazeta de Navodari, website-urile www.tvlitoral.ro si www.sportsudest.ro

LITORAL TV LIVE ONLINE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.