Logitech lanseaza o noua tastatura de gaming G512

Now Reading
Logitech lanseaza o noua tastatura de gaming G512


Logitech lansează o nouă tastatură numită G512 care dispune de un nou switch numit GX Blue. Comutatorul este proiectat pentru utilizatorii de tastaturi mecanice care doresc un fel de feedback audio al “clic-ului” în timpul acționării de pe tastatură. Este un fel de mijloc între interfețele liniare tactile și aproape silențioase ale Logitech.

Marca de accesorii pentru jocuri oferă de asemenea switch-ul si ca opțiune pentru tastatura mecanica de gaming G513.

Marginea de sus a tastaturii Logitech G512 este fabricată din aluminiu 5052, un material folosit la aeronave, și are un pas USB integrat pentru alimentare. De asemenea, Logitech se bazează pe faptul că baza de utilizatori va instala noua aplicație G Hub (disponibilă în curând pentru acces rapid), care include toate avantajele software-ului tradițional de jocuri Logitech G – iluminare, macrocomenzi, control al volumului pentru căști etc. unificat pentru toate accesoriile de jocuri Logitech.

Tastatura de gaming G512 va fi disponibila pe site-ul Logitech pentru 99 de dolari începând cu această lună. Opțiunea GX Blue pentru G513 va fi disponibilă în această lună pentru un pret de 149 de dolari.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA