Logitech prezintă o telecomanda si o tastatura ideala pentru SMART TV

Now Reading
Logitech prezintă o telecomanda si o tastatura ideala pentru SMART TV


Logitech Harmony Smart Control este o telecomandă media center pentru sufragerie, prin care putem accesa servicii multimedia şi controla dispozitivele preferate din confortul propriului fotoliu. Pentru mai multă flexibilitate avem la dispoziţie şi accesoriul Harmony Smart Keyboard, o tastatură wireless prevăzută cu touchpad integrat.

Oferită la preţul de 150 dolari, accesoriul Logitech Harmony Smart Keyboard este cu 20 dolari mai scump decât telecomanda Harmony Smart Control, dar pune la dispoziţie o tastatură qwerty de mărime normală şi touhpad .

Mai mică şi uşor de manevrat, telecomanda Harmony Smart Control este compatibilă cu o varietate largă de dispozitive, cum ar fi consola Xbox One, seria de televizoare Apple TV, playerul Roku şi alte dispozitive de tip set-top-box.

Logitech_Harmony_smart_control_devices_04_large

Mult mai versatilă, tastatura wireless ne ajută să găsim rapid conţinutul dorit accesând până la 8 dispozitive asociate, cum ar fi console de jocuri, sisteme PC şi televizoare cu funcţie Smart TV. Comutarea între acestea este realizată rapid, folosind butonul special prevăzut pe carcasă.

PUBLICITATE

Suplimentar, Logitech pune la dispoziţie aplicaţia Harmony App, capabilă să transforme orice smartphone sau tabletă în telecomandă multimedia universală.

Harmony-Smart-Control-Remote-for-iPad-iPhone-Android-Logitech-2013-06-15-08-15-16

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA