Mario Kart Hot Wheels se lanseaza vara viitoare

Now Reading
Mario Kart Hot Wheels se lanseaza vara viitoare


Nu toți fanii jocului Mario Kart au mijloacele necesare pentru a-și transforma obsesia în realitate, zburand în Japonia și facand o plimbare cu Mario Kart intr-un parc de distracții sau plimbandu-se pe străzile din Tokyo într-un cartof, îmbrăcați ca Yoshi. Mattel va oferi în curând fanilor seriei posibilitatea de a se distra cu Mario lansand jucariile Mario Kart Hot Wheels.

Toymaker, care de asemenea are modele bazate pe Rocket League, va lansa masinile in vara anului viitor. Se pare că modelul de lansare Mario Kart va include personaje celebre precum Luigi, Peach, Bowser și, desigur, Mario. Vehiculele de jucărie vor costa 5 dolari fiecare, iar atunci când se vor lansa în luna iunie, Mattel va oferi, de asemenea, si o serie playets însoțitoare.

Daca nu aveti rabdare sa asteptati jucariile personalizare, Mario Kart 8 Deluxe a primit o actualizare inspirata din Breath of the Wild, joc lansat pe consola Nintendo Wii U. Poți să te joci drept Link și să te lupti pentru supermatie, dacă dorești, in Master Cycle Zero, care a fost introdus in DLC-ul Breath of the Wild, Champions’ Ballad. Actualizarea cuprinde, de asemenea, unele anvelope antice și un nou glider bazat pe parapanta lui Link.

Aceste jucarii nu sunt insa singurele produse fizice inspirate din seria celebra Mario, cei pasionati de jocurile Monopoly pot cumpara din magazine si o serie personalizata Mario Kart Monopoly.

PUBLICITATE

De asemenea după Super Mario Run și Animal Crossing: Pocket Camp, următorul joc Nintendo care va obține o versiune mobilă este Mario Kart. Urmând planul companiei de a lansa 2-3 jocuri pe an (există și un joc Zelda în curs de dezvoltare), Mario Kart Tour este programat să sosească la un moment dat înainte de martie 2019. În afară de titlul și perioada de lansare nu știm mult despre joc încă.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu