MatchCut Music Video Editor, aplicatie de creat clipuri video pentru mobil

Now Reading
MatchCut Music Video Editor, aplicatie de creat clipuri video pentru mobil


V-ati jucat vreodata cu editorul de filmulete MOVIE MAKER venit ce era disponibil pe Windows XP ? De atunci si pana acum lucrurile au evoluat atat de mult incat putem sa editam filmulete pe telefonul mobil. Pentru cei pasionati exista aplicatii contracost dar si gratuite care va pun la incercare creativitatea.

MatchCut Music Video Editor este o aplicatie ce le permite utilizatorilor să realizeze şi să editeze clipuri video pe care să le distribuie apoi pe platforma video YouTube sau pe reţelele de socializare. Cu ajutorul MatchCut, utilizatorii pot adăuga clipurilor video si o coloană sonoră pe care o pot alege dintr-o librărie generoasa de melodii. Utilizatorii pot de asemenea să vizualizeze cele mai populare sau cele mai noi clipuri video editate de membrii MatchCut.

Creatorii aplicatiei se lauda ca MatchCut este una din cele mai rapide aplicatii de Android pentru crearea de videoclipuri. Astfel pentru a crea un clip nu aveti de urmat decat 4 pasi:

  1. Va filmati cu ajutiorul camera telefonului sau folositi un clip gata facut
  2. Editati filmuletul selectand portiunile de film pe care le doriti
  3. Adaugati clipului o coloana Sonora din galeria de melodii disponibile cu titlu gratuit fara sa va temeti ca ca incalcati vre-un drept de proprietate intelectuala
  4. Apasati butonul de creare a fimuletului.

matchcut2

Aplicaţia va permite la final sa faceti share videoclipului pe retelele de socializare sau pe Youtube. Insa puteti de asemenea sa exportati clipurile video editate doar în galeria proprie fara ca altcineva sa le vada.


Aplicatia este disponibila gratuit atat pe Android cat si pe iOS.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA