Microsoft aduce actualizari la aplicatia de traducere

Now Reading
Microsoft aduce actualizari la aplicatia de traducere


Microsoft incearca sa tina pasul cu cei de la Google in ceea ce priveste aplicatia de traducere disponibila pe telefoanele mobile.

Compania a lansat in aceasta saptamana un update pentru aplicatia proprie Translator, disponibila pentru telefoanele cu Android, dar si pentru iPhone, iPad si Apple Watch ce include acum suport OCR. Acest lucru se traduce prin posibilitatea aplicatie de a recunoaste textul din poze. Veti putea astfel sa captati o imagine iar aplicatia va traduce automat textul din imagine.

Aceasta functionalitate a fost apreciata in special de turistii care au gasit foarte utila functia de traducere a unui text dintr-o imagine. Lider pe piata este Google care are aplicatia de traducere si care a primit recent o actualizari la functia Lens.

microsofttranslate

Aplicatia de traducere de la Microsoft este disponibila atat pe iOS cat si pe Android. Utilizatorii de Android au posibilitatea de a folosi aplicatia chiar si atunci cand sunt conectati la internet. Acest lucru este posibil print intermediul pachetelor de traducere disponibile pentru descarcare. Pentru a face acest lucru va trebui sa mergeti in setarile dictionarului si sa apasati pe iconita de descarcare offline a pachetelor cu limbile disponibile.


Aplicatia pentru traducere, Microsoft Translator, are suport pentru 50 de limbi, printre care araba, engleza, greaca, italiana , japoneza etc.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA