Microsoft a anuntat Age of Empires IV

Now Reading
Microsoft a anuntat Age of Empires IV


La targul Gamescom 2017 Microsoft a anuntat lansarea noului Age of Empires IV, jocul de strategie lansat in urma cu douazeci de ani.

Noul titlu vine la o distanta de 12 ani fata de titlul anterior si v-a fi produs de studio-ul Relic Entertainment. Trailerul de lansare ne ofera imagini impresionante, armate din diferite perioade de timp ale istoriei, precum romani, samurai japonezi, conchistadori sau bastinasi americani.

Relic Entertainment se ocupa pentru prima data de acest titlu, franciza fiind produsa in trecut de studio-uri precum Ensemble.

Pentru ca vorbim despre un joc ce v-a fi distribuit de Microsoft, nu incape urma de indoiala ca Age of Empires IV urmeaza sa fie lansat pentru PC, pe sistemele de operare Windows 10. Nu avem informatii cu privire la lansarea sa pe consolele Xbox ale celor de la Microsoft.

PUBLICITATE

Noul titlu Age of Empires IV urmeaza sa fie lansat in cursul anului viitor, iar fanii jocurilor de strategie urmeaza sa primeasca Age of Empires II si III Definitive Edition, ce vin cu imbunatatiri la capitoul grafica, precum suport pentru rezolutii 4k.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA