Microsoft Edge beta pentru iOS are acum functie de cautare vizuala

Now Reading
Microsoft Edge beta pentru iOS are acum functie de cautare vizuala


Cei care testeaza versiunea beta a browserului Microsoft Edge pentru iOS au de acum posibilitatea de a folosi Visual Search, care analizează imaginile realizate de aparatul foto al dispozitivului dvs. și oferă linkuri către informații conexe.

Caracteristica, bazată pe Bing, a fost introdusa luna trecuta pentru utilizatorii ce testeaza versiunea browserului Edge pentru Android, și funcționează doar cu fotografiile recent făcute sau cu fotografiile de pe camera foto.

Versiunea beta test a browserului Edge pentru iOS a primit, de asemenea, si alte caracteristici noi. Una dintre ele este lipire-și-căutare, ce economiseste timp, permițându-vă să căutați ce este în clipboard-ul dvs., în loc să trebuiască să lipiți mai întâi textul într-un câmp de căutare.

Cei care au un cont de serviciu sau de școală pot accesa site-urile intranet de la domiciliu, precum și abilitatea de a vedea activitatea browserului de pe smartphone pe caracteristica Timeline pe PC-ul cu Windows 10.


Spre deosebire de utilizatorii beta pentru Android, cei care vor sa aiba acces timpuriu la Microsoft Edge pe iOS trebuie să fie înscriși in program prin intermediul Apple TestFlight.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA