Microsoft Edge se lanseaza oficial pe Android si IOS

Now Reading
Microsoft Edge se lanseaza oficial pe Android si IOS


Dupa săptămâni de testare, Microsoft a lansat oficial aplicația de mobil a browserului Microsoft Edge pentru iOS și Android.

Aplicația Microsoft Edge si-a abandonat eticheta beta pe Android, iar acum Microsoft o lanseaza in mod oficial. Browserul nu mai are o versiune preview atât pe iOS, cât și pe Android, fiind disponibila oficial pentru toată lumea.

Microsoft a lansat inițial Edge pe iOS și Android în versiune preview în octombrie, ca o modalitate pentru utilizatorii de desktop Edge de a-și sincroniza cu ușurință parolele, preferintele și lista de lectură între dispozitive. De asemenea, puteți să continuatu rapid din locul unde ați rămas cu ajutorul functiei “Continuați pe PC”, care deschide pagina pe care o vedeți pe telefonul dvs. pe PC. În timp ce browserul seamănă foarte mult cu Edge pe PC, el rulează pe motorul de redare WebKit necesar pe iOS și pe motorul de redare Blink pe Android, ci nu pe propriul motor EdgeHTML al Microsoft.

Microsoft spune că, la lansare, Microsoft Edge pentru iOS va fi disponibil în S.U.A., China, Franța și Marea Britanie. Brwserul Edge pentru Android este disponibil în S.U.A., Australia, Canada, China, Franța, India și Marea Britanie. Piețele suplimentare vor fi adăugate în perioada urmatoare.

PUBLICITATE

Dacă doriți să incercati noul browser, puteți să descarcati cele mai recente versiuni ale lui Edge pentru iOS și Android de pe App Store și Google Play.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA