Microsoft lanseaza o aplicatie de fotografii pentru iOS si Android

Now Reading
Microsoft lanseaza o aplicatie de fotografii pentru iOS si Android


Microsoft intenționează să lanseze o aplicație de managament pentru fotografii pentru dispozitivele iOS și Android, pentru a transfera rapid imaginile pe un PC. Aplicația va fi disponibilă în curând pentru testare pentru cei inrolati in programul Windows 10 Insiders și va sprijini transferul rapid al fotografiilor sau videoclipurilor de la telefoane la PC-uri aflate în aceeași rețea locala sau Wi-Fi.

Microsoft oferă deja un serviciu similar prin aplicația OneDrive, care încărca fotografii în fundal pe un telefon și le importa în aplicația Photos, ce este disponibila si pe Windows 10. Insa această aplicație nouă este proiectată pentru majoritatea persoanelor care nu își fac deja back-up-ul fotografiilor prin OneDrive .

Blogul italian Aggiornamenti Lumia a văzut noua aplicație de suport pentru fotografii și raportează că aplicația Photos din Windows 10 va primi și câteva îmbunătățiri în curând. Microsoft urmeaza sa ofere conținut premium, inclusiv efecte speciale, teme și muzică pentru a fi utilizate în fotografii și videoclipuri. Gigantul software pare să lucreze, de asemenea, si la introducerea de autocolante pentru povestiri foto, care includ efecte cum ar fi pălării, mașini, dinozauri și suprapuneri de text. Toate aceste caracteristici sunt în prezent în testare și se așteaptă să fie puse la dispoziția utilizatorilor Windows Insiders în următoarele luni.

Microsoft s-a concentrat pe o serie de experiențe între telefoane și PC-uri în ultimul an. După renunțarea la Windows Phone, noua strategie mobilă a Microsoft este de a face iOS și Android compatibile cu sistemul de operare. Microsoft introduce tab-uri la fiecare aplicație din Windows 10 care se vor sincroniza în cele din urmă cu telefoanele mobile și o experiență Timeline care vă permite să reluați activitățile pe mai multe dispozitive. Browser-ul Microsoft Edge este disponibil acum si pe iOS și Android, compania continuand să-și facă software-ul și serviciile disponibile pe toate dispozitivele.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA