Microsoft lanseaza Office 2019 anul viitor

Now Reading
Microsoft lanseaza Office 2019 anul viitor


Microsoft anunță lansarea următoarei versiuni majore a suitei de sale de produse Office. Anuntul a fost facut in cadrul evenimentului Ignite în Orlando, lansarea lui Office 2019 fiind planificată pentru anul viitor.

Office 2019, care va ajunge în a doua jumătate a anului 2018, va include aplicațiile obișnuite Word, Excel, PowerPoint și Outlook, alături de versiunile de server Exchange, SharePoint și Skype for Business.

Microsoft intenționează să lanseze versiuni demo ale Office 2019 la jumătatea anului 2018, software-ul fiind destinat în primul rând organizațiilor care nu folosesc versiunea cloud Office 365.

Office 2019 va oferi capabilitati IT imbunatatite pentru firmele care nu utilizează Office 365 și noi caracteristici de cerneală cum ar fi sensibilitatea la presiune, efectele de înclinare și reluarea cernelei. Excel va include, de asemenea, noi formule și diagrame pentru analiza datelor, iar PowerPoint va prelua caracteristicile de animație morph și zoom, pe care clienții Office 365 le au în prezent.

PUBLICITATE

Într-o postare pe blogul companiei, Microsoft spune ca: “Office 2019 va fi un upgrade valoros pentru clienții care simt că trebuie să-și păstreze unele sau toate aplicațiile și serverele offline și așteptăm cu nerăbdare să va oferim mai multe detalii despre lansare în lunile următoare. ”

Aceasta decizie este o surpriză, având în vedere faptul că Microsoft se concentrează pe serviciile cloud și faptul că promoveaza intens Office 365, dar se pare că Microsoft este încă dispusă să țină cont de nevoile clienților tradiționali de Office care nu doresc să se mute online.

Microsoft spune că va oferi mai multe informatii despre Office 2019 în următoarele luni, dar pentru moment se pare ca Office 365 va avea în continuare cele mai recente funcții.

Cea mai recenta versiune de Office este suita Office 2016 lansata de Microsoft in 2015. Preturile pentru noul pachet de produse de productivitate pentru birou nu au fost inca anuntate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA