Microsoft lanseaza Office 2019 for Mac preview

Now Reading
Microsoft lanseaza Office 2019 for Mac preview


Microsoft a început să testeze aplicațiile Office 2019 pentru utilizatorii business ai Windows din aprilie și acum deschide un nou program de previzualizare pentru utilizatorii de Mac. Ca și versiunea pentru Windows, oferta Mac este proiectată pentru companii care nu folosesc Office 365 cu cele mai recente caracteristici și actualizări.

Microsoft actualizează de obicei Office 365, în timp ce aceste versiuni individuale de Office sunt disponibile pentru cei care ezită să se mute in cloud.

Office 2019 pentru Mac va include suport pentru stilouri și roluri personalizate în toate aplicațiile Office. Microsoft aduce, de asemenea, modul de focalizare în Word, alături de un nou modul de traducere și îmbunătățiri la capitolul accesibilitate. Modelele de tranziție, suportul SVG și modele 3D, redare în secvență și exportul de videoclipuri la rezolutie 4K vor fi si ele disponibile în PowerPoint.

Noi modele de tabele, hărți 2D și funcții (CONCAT, TEXTJOIN, IFS, SWITCH) vor fi disponibile în Excel. Caracteristica Inbox focalizată pentru Outlook mobile și desktop va fi de asemenea disponibila in versiunea pentru Mac a Office 2019, alături de @ mențiuni, șabloane de e-mail, rapoarte de citire și livrare și livrarea programată a e-mailurilor.


Office 2019 pentru Mac va fi disponibil în a doua jumătate a anului, iar firmele interesate sa utilizeze versiunea preview se pot înscrie aici.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA