Microsoft lanseaza suita Office 2019 pentru Windows si Mac

Now Reading
Microsoft lanseaza suita Office 2019 pentru Windows si Mac


Chiar daca pare ca Microsoft a înclinat balanta către abonamentele bazate pe cloud nu înseamnă că a uitat de cei care doresc o achiziție unică. Compania lansează Office 2019 pentru Mac și Windows, oferindu-vă un “subset” al actualizărilor care au fost introduse in Office 365 ProPlus în ultimii trei ani. Actualizarile nu sunt revoluționare, dar ar putea fi de ajutor dacă ați blocat Office 2016 sau versiuni anterioare.

Word are acum un mod de focalizare (pe Mac) pentru a vă ajuta să vă mișcați mai rapid daca aveti un raport de genul “must-finish”, ca să nu mai vorbim de o temă întunecată pe Windows, caracteristici de cerneala mai bune și upgrade-uri de accesibilitate cum ar fi Read Aloud. PowerPoint are noi functii pentru creioane, tranziții, export de video la rezolutii 4K și abilitatea de a insera conținut precum modele 3D și imagini SVG. Excel oferă diagrame noi, hărți 2D, linii de timp și funcții noi. Outlook a actualizat cardurile de contact, suport pentru grupurile Office 365, este menționata si un nou inbox focalizat și noi rezumate pentru livrări și călătorii.

OneNote este încă gratuit și disponibil în afara suitei Office, indiferent de platformă.

Numai clienții de încredere si care cumpara volume comerciale mari de licente au acces imediat la Office 2019. Dacă sunteți un utilizator de zi cu zi, va trebui să așteptați până când va apărea o copie în “următoarele câteva săptămâni”.


Această versiune nu va fi pe placul vostru dacă sunteți obișnuiți cu actualizările mai vechi ale Office din anii trecuți. Cu toate acestea, noul Office 2019 nu este destinat unor utilizatori de tipul early adopters. Actualizarea este pentru companiile care nu-și pot muta fluxul de lucru in cloud sau indivizi care doresc doar o suită de Office actuală în mod rezonabil, fără să se angajeze la un abonament. Aceasta este într-adevăr o reflectare a modului în care industria s-a schimbat – Microsoft pune accentul în primul rând pe serviciile cloud precum Google Docs, iar prioritățile sale s-au schimbat în consecință.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA