Microsoft lanseaza Surface Hub 2

Now Reading
Microsoft lanseaza Surface Hub 2


Va aduceti aminte de Surface Hub ? Șansele sunt sa si fi uitat că a existat. Și totuși, Microsoft tocmai a anunțat o a doua versiune a Surface Hub. Compania nu a oferit momentan nicio specificație sau preț, dar nu va fi disponibilă înainte de 2019 – clienții selectați vor testa Surface Hub 2 începând de anul acesta.

Surface Hub era o tablă digitală performanta, care putea gestiona orice, de la conferințe video, la colaborarea în documente. Microsoft spune că există 5.000 de companii care folosesc Surafec Hub, inclusiv jumătate din companiile din Fortune 100.

Nu este clar dacă fiecare companie a cumpărat un Surface Hub sau o mie. Dar se pare că a existat suficient interes pentru a lucra la o a doua versiune. In principiu, produsul este în continuare un ecran gigantic cu ecran tactil. Acesta ruleaza Windows 10 si suporta Pen Surface.

Comparativ cu versiunea anterioară, Microsoft a redus drastic marginile. Acum arată ca un televizor modern, dar cu un raport de aspect de 3: 2. În mod surprinzător, camera video a dispărut acum de pe dispozitivul principal. Va trebui să conectați o cameră web deasupra ecranului pentru a începe conferințele video.


Cea mai interesantă parte este videoclipul conceptului. Puteți vedea un dispozitiv cu cazuri de utilizare fluida. Puteți agati de perete, puteți să-l puneți pe un suport sau puteți crea un perete de Surface Hub-uri.

Utilizatorii se conectează punându-și degetul pe senzorul de amprentă digitală. În acest fel, puteți găsi toate documentele și datele dvs. și puteți accepta apeluri din contul dvs.

Microsoft încearcă să împingă acul când vine vorba de computere. Acesta este un factor inovativ care se poate potrivi bine în fluxul de lucru al companiei dvs. Este interesant să vedem că compania nu se oprește. Mac-ul nu a evoluat drastic, în timp ce Microsoft are încă idei îndrăznețe de împărtășit.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA