Microsoft lucreaza la o versiune mai slaba de Windows 10 pentru PC-uri mai putin performante

Now Reading
Microsoft lucreaza la o versiune mai slaba de Windows 10 pentru PC-uri mai putin performante


Prima încercare a Microsoft de a crea o versiune mai ușoară de Windows 10 – pe care a numit-o Windows 10 S – nu a mers atât de bine, deoarece nu oferea cea mai bună caracteristică a platformei: abilitatea acesteia de a rula si alte aplicatii decat cele din Windows Store. Acum, Microsoft face o noua incercare cu Windows 10 Lean.

Potrivit celor de la Windows Central, varianta viitoare a sistemului de operare va fi cu 2 GB mai ușoară decât instalările standard ale Windows 10 Home sau Windows 10 Pro.

Potrivit surselor, ideea este ca aceasta să fie capabil ca sistemul de operare si actualizarile de suport sa incapa pe laptop-uri low-end și tablete cu 16 GB de stocare.

În acest scop, Windows 10 Lean nu va veni cu anumite componente, cum ar fi Registry Editor, Paint, 3D Viewer, Skype, People și Internet Explorer. Cu toate acestea, nu va fi afectat ca Windows 10 S și va oferi suport pentru aplicații vechi din afara Microsoft Store.


Varianta viitoare, care a fost observată în ultimele versiuni Redstone 5, este încă în lucru și are multe erori – așa că ar putea durea ceva timp înainte de a fi anunțata oficial și există șanse ca Microsoft să-și schimbe planurile cu privire la lansare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA