Microsoft Office 2013

Now Reading
Microsoft Office 2013


Microsoft Office 2013, sub numele de cod Office 15, este un grup de programe software de productivitate office pentru sistemul de operare Microsoft Windows și succesorul la Microsoft Office 2010. Office 2013 este disponibil ca parte a Windows RT pentru procesoare ARM și separat pentru versiunile IA-32 și x86-64 de Windows.

Office 2013 suportă Windows 8, Windows 7, Windows Server 2012 și Windows Server 2008 R2. Nu oferă suport sistemelor de operare Windows XP și Windows Vista.

Noul Office 2013 aduce o interfaţă nouă care, deşi preia unele elemente cunoscute precum interfaţa Ribbon, le optimizează pentru controlul touch şi le combină cu deja celebra interfaţă Metro pe care se bazează Windows 8 şi Windows Phone 8.

Pe lângă acestă schimbare, Office 2013 aduce suport superior pentru stylus-uri, integrare cu serviciul de stocare Skydrive, sincronziarea setărilor şi datelor utilizatorilor, integrare socială pentru companii prin Yammer, integrare Skype şi integrare cu suita online de aplicaţii Office 365

Suita Microsoft Office 2013 Home Premium Consumer Preview conţine aplicaţiile Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access şi Publisher.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hPdQDtzpODQ[/youtube]
DESCARCA VERSIUNE TRIAL


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA