Microsoft Office 2016 lansat oficial

Now Reading
Microsoft Office 2016 lansat oficial


Microsoft a lansat la nivel global noua suita de aplicatii Office 2016, care vine cu noi versiuni ale aplicatiilor Office desktop pentru Windows, inclusiv Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio si Access, precum si aplicatii imbunatatite ale pachetului Office 365, serviciul cu functii cloud integrate.

Aplicatiile Office 2016 sunt disponibile in 47 de limbi si compatibile cu sistemul Windows 7, Windows 8 , 8.1 si Windows 10.

Abonatii Office 365 pot alege sa descarce noile aplicatii Office 2016 ca parte a abonamentului l0r, actualizarile automate urmand sa fie transmise abonatilor. De asemenea, Office 2016 este disponibil  si sub forma unui pachet de achizitie unic pentru PC si Mac, pretul fiind de 649.99 lei. Cei care vor sa obina mai multe detalii, o pot face aici.

Iata cateva din principalele imbunatatiri pe care Microsoft spune ca le-a adus aplicatiilor Office:

PUBLICITATE

  • Lucrul in echipa a devenit acum mult mai usor:
– Office 2016 facilitează partajarea documentelor si colaborarea cu alti utilizator in timp real.
– Vizualizati editarile altor utilizatori cu functia de colaborare din Word, PowerPoint si OneNote. Printr-un istoric al versiunii imbunatatit puteti să faceti ulterior referire la instantaneele unui document din timpul procesului de editare.
– Partajati direct din document cu un singur clic. Sau utilizați noile si modernele atasari din Outlook. Atasați fisiere din OneDrive si configurati in mod automat setările de permisiune, fara sa iesiti din Outlook.
– Revizuiti, editati, analizati si faceti prezentari ale documentelor dvs. Office 2016 de pe toate dispozitivele, incepand de la PC sau Mac pana la telefoanele si tablete Windows, Apple si Android.
Image_GetThingsDone_470x286
  • Lucreaza pentru dumneavoastra
– Îndepliniți-vă obiectivele cu Office 2016 folosind metode noi și mai rapide pentru a obține rezultatele dorite.
Găsiți comenzile cu ajutorul aplicației Spune-mi. În Word, Excel sau PowerPoint trebuie doar să spuneți ce doriți să faceți, iar aplicația Spune-mi vă va ghida către comandă.
– Verificare faptică prin Căutare inteligentă, aplicație susținută de Bing. Căutarea inteligentă utilizează termeni evidențiați de dumneavoastră, precum și alte informații contextuale din document pentru a furniza rezultate de căutare din Internet. Iar această funcție este accesibilă direct în document.
– Mai puține clicuri pentru a accesa Detaliile Utilizați funcția de prognoză printr-un singur clic pentru a vă transforma rapid datele de istoric într-o analiză a viitoarelor tendințe. Noi diagrame vă ajută să vizualizați date complexe.
Image_OfficeGoes_470x255

Noua suita aduce functia de co-editare in Word, PowerPoint si programul OneNote pentru desktop, inclusiv editare in timp real in Word, care va permite sa vizualizati completarile colegilor in timp ce acestia le realizeaza.

Integrarea Skype in aplicatiile Office Online precum si in numeroase alte aplicatii client va permit sa trimiteti mesaje instant, sa partajati ecranul, sa comunicati sau sa efectuati apeluri video chiar din interiorul documentelor.

Office 365 Groups sunt acum o parte integrata din aplicatia client Outlook 2016 si sunt disponibile pe dispozitivul mobil preferat prin aplicatia Outlook Groups, livrand o experienta uniforma la nivelul intregii suite.

Outlook 2016 ofera cel mai inteligent inbox de pana acum, cu functie de cautare extrem de rapida si eliminare automata a emailurilor cu prioritate redusa. Toti cei introdusi in campul To: (Catre) vor avea accesul corespunzator la documente prin optiuni de atasare moderne, stocate in cloud.

Excel 2016 include acum functia integrata de publicare in Power BI si noi variante de grafice moderne care va vor ajuta sa valorificati datele dvs.

Image_WorkingTogether_470x274

Lista de documente recent utilizate va permite sa continuati exact de unde ati ramas, migrand in orice dispozitiv pe care il utilizati, fie ca lucrati in Office Online, aplicatiile Office Mobile sau aplicatiile desktop Office 2016.

Aplicatiile Office 2016 oferite in cadrul pachetului Office 365 livreaza noi capabilitati care asigura securitate si protectie sporite pentru datele companiei dvs.

Functia Data Loss Prevention integrata in Word, PowerPoint, Excel si Outlook reduce semnificativ riscul de scurgeri de date confidentiale, oferind instrumente dedicate administratorilor IT pentru gestionarea politicilor de editare a continutului si de partajare a documentelor.

Functia de Autentificare Multi-factor asigura acces securizat la continut atunci cand nu sunteti conectat la reteaua companiei.

Functia Enterprise Data Protection va fi disponibila pentru aplicatiile Office Mobile pentru Windows 10 spre finalul acestui an, iar pentru aplicatiile desktop la inceputul anului urmator, permitand partajarea sigura a continutului in interiorul organizatiei dvs.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA