Microsoft opreşte suportul tehnic gratuit pentru Windows 7

Now Reading
Microsoft opreşte suportul tehnic gratuit pentru Windows 7


Windows 7 a fost un mare succes pentru Microsoft şi continuă să fie cel mai popular sistem de operare din lume, însă compania a început să renunţe la suportul gratuit pentru acesta. Acesta nu este începutul sfârşitului pentru această versiune de Windows, întrucât suportul complet pentru consumatori este programat să înceteze pe 14 ianuarie 2020.

Aproximativ 55% dintre computerele din toată lumea au o versiune de Windows 7 instalată. Deşi renunţă la suportul tehnic gratuit, Microsoft va oferi până în 2020 ajutor celor care au nevoie, însă contra cost. De asemenea, actualizările din viitor pentru Windows 7 nu vor mai adăuga funcţionalitate nouă, ci vor fi lansate doar pentru a corecta probleme în experienţa utilizatorilor sau de securitate.

Cei care au o licenţă de Windows 7 nu ar trebui să se îngrijoreze, întrucât aceste update-uri vor fi lansate în continuare în următorii cinci ani.

Varianta pentru sisteme integrate precum echipamente din cadrul companiilor (servere, bancomate, etc.) va primi suport din partea Microsoft pe termen nedeterminat. Cei care doresc un sistem de operare cu suport tehnic gratuit, pot opta în acest moment pentru Windows 8.1 sau mai pot aştepta câteva luni până la lansarea noului Windows 10.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA