Microsoft se pregteste sa lanseze Dialer for Android

Now Reading
Microsoft se pregteste sa lanseze Dialer for Android


Aflată încă la stadiu de testare folosind un grup restrâns de utilizatori din India, noua aplicaţie pregătită ca o alternativă pentru meniul de apelare Android extinde opţiunile pentru comunicare profitând de serviciile reţelei Skype.

Astfel, în afara apelurilor de voce iniţiate folosind reţelele 2G şi 3G ale operatorilor telecom, utilizatorii vor putea comunica gratuit folosind reţeaua Skype şi obţine informaţii utile din internet, relevante pentru persoanele din agenda de contacte, obiective de interes din apropiere şi mijloace de transport în comun. Microsoft Dialer va prelua şi informaţii în timp real despre apelurile primite, oferind blocarea numerelor de telefon folosite în scop publicitar.

Potrivit zvonurilor, Microsoft va lansa oficial noua aplicaţie Dialer în a doua săptămână a lunii decembrie, însă o versiune beta ar putea fi disponibilă încă din luna noiembrie.

dialer

În mod neobişnuit pentru Microsoft, aplicaţia va fi lansată mai întâi pentru platforma Android, ediţia pentru Windows Phone urmând să fie disponibilă la începutul anului viitor.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA