Microsoft și Adaptive Biotechnologies utilizează AI pentru a decoda sistemul imunitar

Now Reading
Microsoft și Adaptive Biotechnologies utilizează AI pentru a decoda sistemul imunitar


Oricine este la curent cu cele mai recente stiri din lumea tehnologiei, stie acum ca inteligența artificială este mult mai mult decât un film cu Jude Law. AI este viitorul agriculturii, scrie mai bine recenzii pe Yelp decât tine, face efecte speciale, poate ajuta corupția, să-ți controleze locuința și chiar să te bată la jocurile video.

De asemenea, ar putea ajuta doctorii să diagnosticheze și să trateze bolile: Microsoft și Adaptive Biotechnologies s-au alăturat pentru a crea un instrument AI care ei speră să ajute la decodarea sau să citească sistemul imunitar. Companiile speră să coreleze progresele înregistrate în AI și machine learning cu descoperirile recente în domeniul biotehnologiei pentru a scana sistemul imunitar și pentru a se aventura in procesul de diagnostic al organismului.

Dacă nu ați urmărit episodul special al animatiei Magic Schoolbus, sistemul imunitar uman, atunci când funcționează corect, este incredibil atunci cand vine vorba de diagnosticarea și tratarea bolilor și rănilor – fie o tăietură de hârtie, febră, fie o mahmureală suparatoare. Microsoft și Adaptive Biotechnologies vor să isi dea seama cum funcționează acest lucru și, speră să aplice acelasi sistem pentru ei și pentru toată umanitatea.

Intr-un comunicat de presa, cele doua companii spun ca scopul lor este de a crea un test universal de sange, care citeste sistemul imunitar al unei persoane pentru a detecta o larga varietate de afectiuni, inclusiv infectii, cancere si tulburari autoimune in stadiul incipient, cand acestea pot fi diagnosticate si tratate cel mai eficient.

PUBLICITATE

Este un progres complex și fascinant și puteți citi mai multe despre el aici. Dacă tesul va reusi sa funcționeaze la fel de bine, poate cineva va face un film despre acest moment important în istoria medicinii.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA