Microsoft trimite actualizari pentru a rezolva erorile din ultimul update important pentru Windows 10

Now Reading
Microsoft trimite actualizari pentru a rezolva erorile din ultimul update important pentru Windows 10


Microsoft lansează din nou actualizarea Windows 10 octombrie 2018, după ce compania a retras-o  din cauza problemelor de ștergere a datelor utilizatorilor, semnalate in timpul weekend-ului.

Gigantul software spune că au existat doar câteva rapoarte de pierdere a datelor, la o rată de 1 din 100. “Am investigat pe deplin toate rapoartele privind pierderea de date, am identificat și rezolvat toate problemele cunoscute din actualizare și am efectuat validarea internă”, spune John Cable, directorul departamentului de gestionare a programelor pentru Windows Service and Delivery.

Microsoft relanseaza actualizarea Windows 10 Octombrie 2018 pentru inceput pentru utilizatorii Windows Insiders, înainte de a o lansa public către consumatori. “Vom studia cu atenție rezultatele, feedback-ul și datele de diagnosticare de la Insiderii noștri înainte de a face pași suplimentari spre re-lansarea publica”, explică Cable.

Se pare că eroarea, care a provocat ștergerea fișierelor, a fost legată de utilizatorii Windows 10 care au activat Redirecționarea folderelor cunoscute pentru a muta foldere precum desktop, documente, imagini și capturi de ecran din locația implicită. Microsoft a introdus codul în ultima sa actualizare pentru a șterge folderele goale și duplicate cunoscute, dar se pare că nu erau întotdeauna goale. Microsoft a dezvoltat soluții pentru a aborda o varietate de probleme legate de aceste mutari de dosare, iar aceste remedii sunt în prezent testate cu Windows Insiders.


Vorbind despre Windows Insiders, comunitatea de testare a Microsoft a semnalat câteva dintre aceste probleme înainte de lansare. Microsoft pare să recunoască acest lucru, deoarece compania face unele modificări în instrumentul de feedback pentru Windows 10, pentru a se asigura că testerii vor putea sa evidentieze severitatea rapoartelor de erori. “Am adăugat o abilitate utilizatorilor de a oferi, de asemenea, o indicație a impactului și severității atunci cand trimit feedback.”, explică Cable. “Ne așteptăm ca acest lucru să ne permită să monitorizăm mai bine problemele cele mai importante, chiar și atunci când volumul de feedback este scăzut”.

Microsoft va monitoriza feedback-ul legat de această nouă versiune a Windows Update din 10 octombrie 2018 și o va lansa oficial consumatorilor odată ce compania este sigură că “nu mai are impact” asupra utilizatorilor de Windows 10. “Ne-am angajat să învățăm din această experiență și să îmbunătățim procesele și sistemele noastre de notificare pentru a ne asigura că clienții noștri au o experiență pozitivă în procesul nostru de actualizare”, spune Cable.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA