Minecraft primeste suport pentru livestream pe platforma Mixer

Now Reading
Minecraft primeste suport pentru livestream pe platforma Mixer


O mare parte din succesul de care se bucura jocul Minecraft este posibilitatea de a partaja munca de creeatie altor persoane. De acum ar trebui să fie relativ ușor să faceti acest lucru in timp real.

Mojang a lansat o actualizare care vă permite să transmiteti in direct pe Microsoft Mixer (serviciul companiei mamă, firește) gameplay-ul jocului pe dispozitivele Android, Windows 10 PC și consolele Xbox One. Dacă tocmai ați terminat recrearea unei întregi țări, puteți să vă va ganditi la o sesiune live fără a mai fi nevoie de o alta aplicație sau serviciu separat. Telespecatorii nu trebuie să faca altceva decat sa se uite pur și simplu.

De asemenea, suportul pentru platforma Mixer vă permite să transformati unele aspecte ale sesiunii de gaming de Minecraft intr-un joc interactiv. Vizitatorii pot vota ce obiecte sa folositi (sau chiar personaje cu care sa interactionati, inclusiv dușmani) sau chiar modifică condițiile de mediu. Ei pot transforma mediul de joc din zi în noapte pentru a vedea dacă veți supraviețui călătoriei în siguranță, de exemplu. Dacă ați difuzat vreodată un flux Minecraft și credeți că este prea previzibil, acest lucru ar putea adăuga doar cantitatea potrivită de haos.

Caracteristica nu este disponibilă în alte versiuni ale Minecraft încă. Un mod de a aduce caracteristia si pe jocul clasic bazat pe Java va veni mai târziu în 2017. Chiar și așa, acest lucru promite să transforme jocul de construire de lumi într-o experiență mai socială, fie că prietenii dvs. sunt sau nu gata să se joace.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA