Mio lanseaza mai multe produse pentru supravegherea casei

Now Reading
Mio lanseaza mai multe produse pentru supravegherea casei


Producătorul de dispozitive GPS pentru autoturisme, Mio, a anunțat lansarea pe piața din România a mai multor gadgeturi destinate supravegherii locuinței ce fac parte din seria Smart Home.

Mio Technology prezintă camera video de supraveghere VixCam C10 dar și senzori de mișcare precum Motion Sensor R14, pentru camere, și Motion Sensor R12 pentru uși și geamuri. Toate aceste produse fac parte dintr-o serie Smart Home a producătorului. Acest lucru înseamnă că totul poate fi controlat printr-o aplicație ce trebuie instalată pe telefonul mobil.

VixCam C10, este o cameră video subțire și discretă cu înregistrare HD (720p) pentru monitorizarea locuinței, a copilului sau a altor membri ai familiei și chiar pentru comunicare prin sistemul audio cu 2 sensuri, cu ajutorul aplicației MioSMART.

Camera VixCam C10 este gata de utilizare avand inclus un card SD de 16 GB si folosește compresia H.264, datorită căreia puteți salva fișierele în dimensiuni mai mici. Dispozitivul VixCam C10 are un unghi de vizualizare larg de 85° și vedere pe timp de noapte. Puteți salva ceea ce înregistrați în cloud sau pe cardul SD inclus, la alegerea dvs. Camera video este foarte ușor de configurat; instalați aplicația MioSMART pe smartphone, scanați codul QR, conectați camera video la rețeaua Wi-Fi și puteți începe să monitorizați locuința.


vixcam10

Senzorul de mișcare R14 este  un mic senzor de mișcare, elegant și discret, pentru monitorizarea locuinței dvs. Ori de câte ori se înregistrează o mișcare în raza de acoperire a senzorului (3 metri), veți primi imediat o alertă pe telefon prin intermediul aplicației MioSMART.

Cu ajutorul aplicației MioSMART, senzorul R14 poate fi conectat cu ușurință la Hub G10 MioSMART; acest dispozitiv elegant este „punctul central” între senzori și routerul din locuința dvs. Conectați senzorul la hub prin semnal RF de 2,4 GHz, conectați hubul la aplicația MioSMART prin funcția de conectare și puteți începe monitorizarea locuinței dvs.

Cu 3 baterii AAA standard (ușor de înlocuit), senzorul R14 are o durată de funcționare a bateriei de până la 1 an și oferă o notificare inteligentă de baterie descărcată, astfel încât veți ști când trebuie să înlocuiți bateriile.

motionsensorr14

Senzorul R12 pentru ușă și fereastră este un mic senzor elegant și discret pentru monitorizarea intrărilor în locuința dvs. Dacă o fereastră, o ușă sau chiar un sertar se va deschide în mod neașteptat, veți primi imediat o alertă pe telefon prin intermediul aplicației MioSMART.

Cu ajutorul aplicației MioSMART, senzorul R12 poate fi conectat cu ușurință la Hub G10 MioSMART; acest dispozitiv elegant este „punctul central” între senzori și routerul din locuința dvs. Conectați senzorul la hub prin semnal RF de 2,4 GHz, hubul la aplicația MioSMART prin funcția de conectare și puteți începe monitorizarea locuinței dvs.

sensorr12

Hub G10 este un element esențial pentru funcționarea senzorilor  deoarece, după cum reiese din denumirea sa, este un „punct central” între router și senzori. Acestea se conectează la senzorii MioSMART prin semnal RF de 2,4 GHz, la routerul din locuința dvs. prin wireless (standardul 802.11 b/g/n de 2,4 GHz) sau printr-un cablu ethernet RJ45 și permite monitorizarea locuinței dvs.

hubg10
Ca și prețuri recomandate pentru sistemul Mio, senzorii costă 169 lei, Hub-ul este 479 lei, camera tot 479 lei, iar gateway-ul este 400 lei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA