Mixbit, un serviciu de video sharing puţin altfel

Now Reading
Mixbit, un serviciu de video sharing puţin altfel


MixBit
După alternativa propusă de Facebook pentru serviciul Vine din reţeaua Twitter, acum este rândul YouTube să propună un serviciu de video sharing. Conceput de fondatorii YouTube, Chad Hurley şi Steve Chen, MixBit reprezintă o abordare puţin diferită a conceptului de video sharing, în care se pune accentul pe creativitate şi mai puţin pe promovarea individuală a autorilor.

Accesibil prin intermediul unei aplicaţii dedicate, disponibilă pentru platforma iOS, MixBit permite utilizatorilor să încarce filmuleţe cu o lungime de până la 16 secunde. Spre deosebire de Vine, MixBit ne permite nu doar să edităm propria colecţie de filmuleţe, ci şi să mixăm filmuleţe încărcate de alţi utilizatori, alcătuind compilaţii cu lungime de până la o oră.

O altă diferenţă notabilă este modul în care filmuleţele sunt puse la dispoziţie pentru vizionare altor utilizatori. Fiecare clip este încărcat în mod anonim, iar opţiunile pentru lăsarea de comentarii lipsesc, astfel încât exprimarea artistică a autorilor să nu fie îngrădită de criticile primite sau grija pentru protejarea identităţii.

mixbitapp (1)

Disponibilă momentan doar pentru utilizatorii de tablete şi telefoane Apple, aplicaţia MixBit va avea şi o ediţie pentru dispozitive cu Android, ce va putea fi descărcată gratuit din magazinul Google Play în săptămânile următoare.

PUBLICITATE

itunes store


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA