Modelele viitoare de iPhone nu vor mai veni cu Touch ID

Now Reading
Modelele viitoare de iPhone nu vor mai veni cu Touch ID


Potrivit unui nou raport, Apple planuieste sa renunte definitiv la Touch ID, cititorul de amprente digital, in favoarea noului Face ID, tehnologia de recunoastere faciala prezentata luna trecuta.

Vestea le ofera deja cosmaruri analiștilor de securitate iar Ming-Chi Kuo de la KGI Securities spune că este puțin probabil ca Apple să aducă înapoi Touch ID pe modelele viitoare de iPhone.

Kuo a emis luna trecută o notă care descria viitorul nesigur al senzorului tactil biometric. El a spus că viitorul Face ID depinde în mare măsură de reacția consumatorilor față de iPhone X, primul dispozitiv al Apple care adopta aceasta caracteristica. Viitorul părea a fi o abordare duală a biometriei, modelele iPhone din 2018, urmand sa conțina atât Face ID cât și Touch ID.

Analistul de securitate a lansat insa un nou raport in care spune ca Apple a luat deja o decizie si ca senzorul 3D este acum un “punct cheie de vânzare” pentru toate modelele de iPhone din 2018.

PUBLICITATE

La prezentarea iPhone X lucrurile au fost foarte clare din partea celor de la Apple, camerele TrueDepth și o serie de senzori reprezintă viitorul autentificării biometrice. Compania urmeaza sa profite in acest moment de pozitia sa in piata si se va concentra exclusiv pe aceasta tehnologie. Apple va putea astfel sa inoveze intr-o piata dominata de flagshipuri excelente.

Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities spune ca Apple intentioneaza sa profite de rolul sau de lider în designul și producția de senzori 3D pentru smartphone-uri.

Este prea devreme pentru a specula despre ceea ce am putea vedea pe noul iPhone 11, dar cu ajutorul noii tehnologii Apple de detectare avansata a imaginilor, utilizatorii ar trebui să se acomodeze cu noile Animoji prezentate de companiei, de exemplu.

Ming-Chi Kuo este cel mai cunoscut si reputat analist al momentului in ceea ce priveste produsele Apple. Abilitatea sa de a prognoza cu exactitate planurile viitoare ale Apple in ceea ce priveste viitoarele produse ale companiei este de neegalat.

Datorita predictiilor sale care s-au adeverit, acesta a fost numit de numeroase publicatii drept cel mai credibil analist Apple din lume. Pe langa publicatii ca Business Insider, cei de la BGR l-au numit si cel mai de incredere supervizor al industriei de pe planeta cand vine vorba de Apple.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA