Mozilla activeaza implicit Tracking Protection in Firefox pentru iOS

Now Reading
Mozilla activeaza implicit Tracking Protection in Firefox pentru iOS


Mozilla a lansat o serie de actualizări utile pentru Firefox pe iOS, in mare parte legate de confidențialitate și utilizare. Acum, protecția de urmărire (Tracking Protection) este activată în mod prestabilit, în loc să fie ascunsa în meniul de setări. Puteți seta anumite filtre, astfel încât site-urile de retail (sau altele) să poată sau nu să vă urmărească, potrivit blogului Mozilla. Compania spune că Protecția de urmărire foloseste aceeași tehnică utilizată în Firefox Focus pe browserul mobil și pe desktop.

Tema utilizarii datelor personale și a confidențialității este foarte populara, iar noile actualizari vor aduce cateva puncte in plus prin activarea implicită a funcției Tracking Protection. Dar va fi suficient pentru a lupta cu Chrome sau cu Safari pe iOS?

În ceea ce privește iPad-ul, acum puteți trage și plasa filele deschise pentru a le re-aranja exact cum se intampla pe desktop. Doar apăsați lung pentru a începe să mișcați lucrurile. Și vorbind despre drag-and-drop, poți să iei o filă și să o plasezi în iMessage, pe Twitter sau oriunde altundeva vrei, fără copiere și lipire. Și dacă obisnuiti sa folositi iPad-ul ca înlocuitor pentru PC, există o mulțime de comenzi rapide de pe tastatură pentru utilizare si creșterea productivității.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA