MSI AG2712 – Un All In One PC de gaming

Now Reading
MSI AG2712 – Un All In One PC de gaming


MSI AG2712 este numele PC-ului All In One destinat gamerilor, prezentat de MSI in cadrul targului de tehnologie CeBIT din acest an.

Unii tind sa il numeasca primul All In One de gaming, nu este adevarat, sunt multe PC-uri de acest gen pe care te poti juca un numar mare de jocuri de generatie noua. Ce e drept este ca MSI a fost primul care l-a denumit in acest fel, de aici si confuzia. PC-ul are un ecran tactil in 10 puncte, cu o diagonala de 27 inci si cu o rezolutie normala de 1920×1080 pixeli. Partea frontala inferioara este acoperita cu o grila pentru difuzoare iar sasiul este destul de gros in comparatie cu alte PC-uri de acest tip.

Configuratia este destul de puternica, include un procesor Intel Ivy Bridge Core i7-3630QM la o frecventa de 2.4 Ghz, 4 GB DDR3 SO-DIMM, si un GeForce GTX 670MX cu 3 GB DDR5. La capitolul conectica sta destul de bine: 4 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, HDMI In / Out, iesiti SPDIF pentru audio, DVD recorder si BluRay reader, o camera web de 2 Megapixeli si un cititor de carduri. Maximul de memorie RAM instalabila este de 16 GB la o frecventa de 1600 MHz. In esenta este un sistem cu componente de notebook, puternice, insa tot componente de laptop. Ar fi fost o idee interesanta folosirea unei placi grafice normale, pentru a se putea face un upgrade esential pe partea de gaming. Pretul acestei jucarii va fi de aproximativ 1799 Euro, si va fi disponibil in Europa la sfarsitul acestei luni.

Sursa: Playtech.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA